diumenge, 18 d’octubre de 2015

Benvolgudes famílies del Cicle Inicial, 

Aquí us presentem un vídeo que recull algunes de les activitats que han fet els nens i nenes de Primer, des d'inici de curs. Esperem que us agradi!


Com i què estem treballant al Cicle Inicial?

A Primer i Segon, hem plantejat jocs i reptes on la cooperació i l'entesa és molt important, més que el resultat final i tot. Treballar en grup o per parelles, conèixer normes de jocs, ordre de participació, compartir materials... El nostre dia a dia, on hem après gran varietat de coses.

Hem treballat (i seguim), molts aspectes i curiositats del cos humà, les seves parts i funcionament, mitjançant activitats i recerca d'informació (veureu quins llibres més "xulos" de la biblioteca de l'escola hem dut a les aules!!), dibuixos de com creiem que és el nostre cos, l'activitat plàstica de l'Esquelet, i fins i tot... cançons!! 


 
A Català i Castellà, seguim treballant i millorant l'aprenentatge de l'escriptura i lectura de la "lletra lligada", sense deixar de banda la lletra de Pal (alguns ja tenen un bon domini de la lletra d'impremta i tot!). Cançons, cal·ligrafia, jocs i activitats d'expressió oral i expressió escrita, puzzles i jocs de composició de paraules, ja sigui per lletres o per síl·labes... Seguirem treballant en aquesta línia, amb l'ajut dels llibres, és clar!A matemàtiques seguim amb l'aprenentatge de la numeració, seriació, classificació, operació de la Suma i la Resta... I ens ajudem també de jocs, activitats de la pissarra digital i altres activitats TAC que emprem a les sessions d'informàtica.


 SEGUIREM INFORMANT!!!!Us presentem algunes de les cançons i recursos TAC que ens ajuden a treballar transversalment els continguts que us hem exposat, i molts més.
I MOLTS MÉS RECURSOS DE LA WEB EDU365.CATCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada